Zespoły muzyczne

Biografia Alkaline Trio historia, o zespole

Ocena:

Alkaline Trio to zespól rockowy z Chicago w skład którego wchodzą Matt Skiba (gitara/wokal), Dan Andriano (bass/wokal), i Derek Grant (perkusja). Ich muzyka charakteryzuje się pokręconymi tekstami, chwytliwymi riffami, szybkim tempem i powtarzającymi się tematami alkoholizmu, złamanych serc, nudy, ognia, narkotyków, bluźnierstwa, śmierci a nawet satanizmu, którego Matt i Derek są wyznawcami.

Dyskografia:
1998 Goddamnit
2000 Maybe I’ll Catch Fire
2001 From Here to Infirmary
2003 Good Mourning
2005 Crimson
2007 Remains
2008 Agony & Irony
2010 This Addiction

Płyty, albumy

Płyty zespołu Alkaline Trio. Sprawdzisz tutaj aktualną dyskografię grupy i będziesz zawsze na bieżąco z zapowiedziami i nowościami muzycznymi.
This Addiction
This Addiction Alkaline Trio
Premiera: 2010-02-23
Ocena:
Agony & Irony
Agony & Irony Alkaline Trio
Premiera: 2008-06-28
Ocena:
Crimson
Crimson Alkaline Trio
Premiera: 2005-05-23
Ocena:
Good Mourning
Good Mourning Alkaline Trio
Premiera: 2003-05-13
Ocena:
Zobacz również
Konkurs Ziaja